Σύνδεση

Nissan

Δείτε ένα Nissan 350Z με δύο turbo στα οπίσθιά του (Video)

Ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των βελτιωτών σε όλο τον κόσμο, και ιδίως στις ΗΠΑ, είναι το Nissan 350Z. 

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πισωκίνητα σπορ μοντέλα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με τον ατμοσφαιρικό V6 να αποδίδει 306 άλογα στην πιο πρόσφατη εκδοχή του.

Πρόκειται για ένα μοτέρ που “σηκώνει” εύκολα αρκετές βελτιώσεις και μπορεί να αντέχει κάθε είδους επέμβαση με στόχο την αναβάθμισή του και τα περισσότερα άλογα. 

Κάτι που έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου όμως τα δύο turbo δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τον κινητήρα, αλλά στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τον εμπνευστή της μετατροπής, ο τρόπος αυτός είναι φθηνότερος, αν και κάπως πιο πολύπλοκος αφού υπάρχει ένα προσαρμοσμένο airbox για τις τουρμπίνες και πολλές άλλες μετατροπές όχι μόνο για τον κινητήρα αλλά και στην ανάρτηση στο πίσω μέρος.

Πάντως η μετατροπή αυτή κεντρίζει το ενδιαφέρον και δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή όχι μόνο οπτικά αλλά και ακουστικά. Όσο για την άνοδο της ιπποδύναμης, οι βελτιωτές υποστηρίζουν ότι φθάνει στα 560 άλογα.

Μέχρι το επόμενο στάδιο βέβαια, γιατί αν ξεκινήσεις με τα άλογα και τα τούρμπο, δύσκολα σου σταματάει η όρεξη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz