Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H παραγωγή αυτοκινήτων στην Αγγλία έπεσε στα επίπεδα του 1956

Τα προβλήματα που προκαλούν οι ελλείψεις στους ημιαγωγούς, έχουν οδηγήσει την παραγωγή αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Κάτι που έγινε και στην Βρετανία, όπου η πτώση για τον Οκτώβριο ήταν στο 41% με τους αριθμούς θα είναι οι χαμηλότεροι από το… 1956!

Η παραγωγή αυτοκινήτων στην χώρα έφθασε στις 64.729 μονάδες, κάτι που αντανακλά την κατάσταση με τα microchips αλλά και το κλείσειμο του εργοστασίου της Honda τον Ιούλιο.

Η συνολική παραγωγή στο δεκάμηνο έφθασε στις 721.505 μονάδες, με πτώση 2,9% σε σχέση με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς, η οποία ήταν και αυτή πολύ κακή λόγω της πανδημίας.

Η παραγωγή πάντως για μία ακόμα χρονιά δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μονάδες, δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το νέο FIAT Pandina στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Mercedes Vision Iconic: Το αύριο μέσα από τον καθρέφτη του παρελθόντος

Featured