Σύνδεση

Featured

Η Mercedes G-Class πάει στρατό

Η προηγούμενη γενιά της εμβληματικής Mercedes G-Class, που ξεκίνησε την καριέρα της ως G-Wagen, έχει υπηρετήσει σε πολλούς στρατούς ανά τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η γερμανική εταιρεία θέλει να συνεχίσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει.

Φυσικά με τη νέα γενιά της G-Class, αυτή με τον εσωτερικό κωδικό W464, που θα είναι και πάλι διαθέσιμη, μεταξύ άλλων, ως όχημα διοίκησης, ασθενοφόρο και φορέας οπλισμού.

Η στρατιωτική έκδοση της G-Class, η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει μέσα στο 2022, θα βασίζεται στην G 350d και σε σχέση με αυτήν που μπορεί κανείς να αγοράσει από οποιαδήποτε αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας η στρατιωτική θα είναι πιο ισχυρή και πιο ικανή εκτός δρόμου.

Έτσι ο εξακύλινδρος diesel των 3.000 κυβικών θα αποδίδει εδώ κατά 35% μεγαλύτερη ισχύ και ροπή, φτάνοντας τους 249 ίππους και τα 600 Nm, ενώ το ήπια υβριδικό σύστημα των 24 V που θα διαθέτει θα συμβάλει στην οικονομία καυσίμου.

Η ροπή θα καταλήγει σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οχτώ σχέσεων, ενώ διαθέσιμες θα είναι δύο εκδόσεις αμαξωμάτων. Η τετράθυρη θα είναι η στάνταρ, ενώ η δεύτερη θα έχει καρότσα για μεταφορά υλικών ή για την προσαρμογή οπλισμού. 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured