Σύνδεση

Aston Martin

Η Aston Martin θα παρουσιάσει στο Pebble Beach την Valkyrie Roadster

H Aston Martin συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά των ΗΠΑ, που και γι’ αυτήν όπως άλλωστε για όλους τους κατασκευαστές πολυτελών και σπορ μοντέλων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Για το λόγο αυτό στις 12 Αυγούστου αρχικά και σε περιορισμένο κοινό και την επομένη ημέρα δημόσια, θα παρουσιάσει την ανοιχτή έκδοση του hypercar της, της Valkyrie. Μάλιστα έδωσε και μια teaser εικόνα στη δημοσιότητα.

Το ερώτημα που προκύπτει λογικά και αβίαστα είναι τι νόημα έχει ένα ανοιχτό hypecar με τετραψήφιο αριθμό ίππων. Η απάντηση είναι κανένα, αλλά από την άλλη αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για την παραδοσιακή βρετανική εταιρεία να παρέξει ακόμα μερικές δεκάδες Valkyrie, από τη στιγμή που οι κουπέ έχουν πουληθεί.

Άλλωστε αυτό το «κόλπο» χρησιμοποιείται από όλους. Π.χ. η Ferrari λίγο μετά την πώληση όλων των LaFerrari παρουσίασε την Aperta.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Επίσημο: Το νέο Xpeng L03 έρχεται και στην Ελλάδα

Featured

Το Xpeng P7+ στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured