Σύνδεση

Featured

Η νονός του Koenigsegg Jeko Hydra είναι η… Λερναία Ύδρα

Μεταξύ των 125 Jesko που θα κατασκευάσει συνολικά η Koenigsegg θα υπάρχει και ένα που θα είναι ιδιαίτερα και θα ονομάζεται Jesko Hydra. Το Hydra δεν προέρχεται από την Ύδρα αλλά από τη…Λερναία Ύδρα. H σύνδεση του σουηδικού hyper car και του hyper τέρατος της ελληνικής μυθολογίας είναι ο αριθμός 9. Και αυτό γιατί η Λερναία Ύδρα είχε 9 κεφάλια και το Jesko κιβώτιο με 9 σχέσεις.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και ειδικά του νεαρού επιχειρηματία από τις ΗΠΑ -Ελληνοαμερικάνος;- που έδωσε την παραγγελία για το Hydra, το αμάξωμα από ανθρακόνημα του οποίου θα είναι γυαλιστερό με μωβ πινελιές.

Γενικά το μωβ παίζει πολύ, εκτός -από τη φτερούγα μέχρι και τις δαγκάνες των φρένων- και εντός -ραφές καθισμάτων, λογότυπο Hydra στα προσκέφαλα, λεπτομέρειες στο τιμόνι. Ένα ακόμα ιδιαίτερο στοιχείο του συγκριμένου Jesko είναι και το κάθετο πτερύγιο τύπου καρχαρία που έχει προστεθεί στη φτερούγα.

[ngg src=”galleries” ids=”5415″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

Για να ολοκληρωθεί το Koenigsegg Jesko Hydra λόγω των πολλών ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του θα χρειαστούν περισσότερα από δύο χρόνια, ενώ ακριβώς για αυτόν το λόγο η τιμή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπορεί και να ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured