Σύνδεση

Featured

Αυτά είναι τα νέα VW Golf Variant και Golf Alltrack

Mετά την παρουσίαση του hatchack Golf, η VW παρουσιάζει και τις πιο πρακτικές εκδόσεις του που είναι αρκετά δημοφιλείς σε κάποιες χώρες της Ευρώπης.

Τα Variant και Alltrack προσθέτουν τη δόση της πρακτικότητας που χρειάζονται κάποιοι από όσους αγοράζουν Golf, όντας πλέον στα 4,63 μέτρα και το μεταξόνιο στα 2,68 μέτρα. Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι αυξημένοι (όσο και στο κλασικό Golf), ενώ το πορτμπαγλάζ κυμαίνεται από τα 611 έως τα 1.642 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Η πίσω πόρτα μπορεί να είναι και ηλεκτρικά ανοιγόμενη, ενώ υπάρχουν άγκιστρα για τις τσάντες, ιμάντες για ασφάλιση αντικειμένων και δύο πρίζες, μία στα 12V και μία στα 230v.

[ngg src=”galleries” ids=”5366″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφορές όπως και στην γκάμα των κινητήρων. Πάντως η εταιρία ετοιμάζει και μία έκδοση Variat R με τετρακίνηση και τον κινητήρα του Golf R η οποία θα έρθει αργότερα μέσα στο 2021.

Σε ότι αφορά το Alltrack, το σχήμα παραμένει το ίδιο με το Variant αλλά έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και στάνταρ τετρακίνηση. Υπάρχουν τα κλασικά προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος για να προσδίδουν έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα και κάποιες μικρές αλλαγές στο σαλόνι, με περιορισμένες διαφοροποιήσεις στον διάκοσμο.

[ngg src=”galleries” ids=”5365″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

Οι πωλήσεις και των δύο θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2020.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz