Σύνδεση

Featured

Το Netflix ετοιμάζει σειρά με την ζωή του Ayrton Senna

Σε ανακοίνωση του Netflix επιβεβαιώθηκε ότι η γνωστή πλατφόρμα ετοιμάζει μία δραματοποιημένη σειρά 8 επεισοδίων η οποία θα βασίζεται στην ζωή του Ayrton Senna.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η σειρά θα εστιάσει στην προσωπικότητα του Senna, τις οικογενειακές του σχέσεις αλλά και την ιδιαίτερα πληθωρική αγωνιστική του καριέρα. Θα ακολουθήσει τον νεαρό Βραζιλιάνο από τα πρώτα του βήματα μέχρι την μετακόμισή του στην Βρετανία και σε όλα όσα ακολούθησαν στην πολύκροτη καριέρα του μέχρι τον αδόκητο θάνατό του στην Ίμολα.

Η σειρά θα γυριστεί σε διάφορα μέρη του κόσμου, ακόμα και στο σπίτι που γεννήθηκε ο Ayrton στην Βραζιλία, καθώς στο όλο πρότζεκτ συμμετέχει και η οικογένεια του Senna. H παραγωγή επίσης θα γίνει από βραζιλιάνικη εταιρία.

Η αδελφή του Viviane Senna δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι θα ειπωθεί η ιστορία όπως λίγοι άνθρωποι την γνωρίζουν για τον Ayrton Senna. Και συμπλήρωσε ότι η οικογένεια Senna είναι αφοσιωμένη στο να κάνει αυτή την σειρά κάτι μοναδικό, και κανένας άλλος εκτός του Netflix, με την παγκόσμια απήχηση, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος συνεργάτης.

Η σειρά δεν έχει ακόμα τίτλο και θα είναι έτοιμη για προβολή (στα αγγλικά και στα πορτογαλικά) μέσα στο 2022.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz