Σύνδεση

Nissan

Παπαστράτος: δωρεά 20 Nissan Navara στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος,  πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής των 20 πυροσβεστικών Nissan NAVARA,  στον πυροσβεστικό σταθμό του αεροδρομίου «Eλ. Βενιζέλος».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο  πρωθυπουργός επιθεώρησε τα οχήματα και δύο ελικόπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος και ενημερώθηκε για τις δυνατότητές τους. Στην εκδήλωση παρευρεθεί  και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan– Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κύριος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα πυροσβεστικά Navara διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης με μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες κατάσβεσης φωτιάς, καθώς μπορούν να αντλήσουν νερό και από άλλα σημεία, εκτός της δεξαμενής που φέρουν στην καρότσα τους.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου – Ποια είναι τα νέα πρόστιμα

Featured

Citroen: Το νέο C3 απέκτησε και έκδοση βαν

Citroen

Το χακάρισμα που «γονάτισε» τη Jaguar Land Rover

Featured

BMW X1: Ριζική μεταμόρφωση με την «υπογραφή» Neue Klasse

BMW