Σύνδεση

KTM

KTM X-BOW GT

Το KTM X-Bow είναι ένα χαρισματικό όσο και πολύ ειδικό αυτοκίνητο, που δεν προσφέρει καμία προστασία στους επιβάτες του από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. Ίσως γι αυτό η αυστριακή εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών και παρεμπιπτόντως του συγκεκριμένου τετράτροχου, αποφάσισε να παρουσιάσει την έκδοση X-Bow GT, που έχει παρμπρίζ, αλλά και παράθυρα που παίζουν και το ρόλο πόρτας. Η παρουσία τους, πέρα από την προστασία από τον αέρα που προσφέρει επιτρέπει σε οδηγό- συνοδηγό να κυκλοφορούν και χωρίς κράνος, ενώ στο εσωτερικό τα καθίσματα έχουν πλέον πιο άνετες επενδύσεις, υπάρχει σύστημα θέρμανσης- εξαερισμού αλλά και διακόπτες για καθαριστήρες. Κανονικό Gran Tourismo δηλαδή και πόσο μάλλον με τη μαλακή οροφή που κουμπώνει στο αμάξωμα και ενδείκνυται μέχρι τα 150 χλμ./ ώρα.

Ο κινητήρας και στο XBow GTεξακολουθεί να είναι ο δίλιτρος turbo της Audi, που για την περίσταση αποδίδει 285 ίππους και 420 Nm ροπής και βέβαια εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις, δεδομένου και του μικρού σχετικά βάρους του KTM

Γιάννης Σκουφής

{gallery}photos/33/NEWS/KTM-X-BOW-GT{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz