Σύνδεση

Featured

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Φόρμουλα 1 Bernie Ecclestone γίνεται μπαμπάς στα 89 του!

O Bernie Ecclestone, o άνθρωπος που μέχρι πρόσφατα κινούσε όλα τα νήματα στη Φόρμουλα 1, φαίνεται ότι διαθέτει χαρισματικά γονίδια και ανεβασμένη κράση, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η εδώ και 8 χρόνια σύζυγός του, η 44χρονη Βραζιλιάνα Fabiana Flosi, περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ο γεννημένος το 1930 Bernie θα αποκτήσει έτσι το τέταρτό του τέκνο και τον πρώτο του γιό το καλοκαίρι, όταν και θα πλησιάζει πλέον να κλείσει 9 δεκαετίες ζωής.

Ο ακόμα δραστήριος Bernie έχει άλλα τρία παιδιά: την κόρη του Deborah από την πρώτη του γυναίκα Ivy Bamford η οποία συμπληρώνει το 65ο έτος της ηλικίας της, και δύο ακόμα κόρες από την δεύτερη γυναίκα του, την Clavica Radic. Τις εντυπωσιακές Τamara, 35 ετών και Petra, 31 ετών, οι οποίες αποτελούν και ένα από τα αγαπημένα θέματα των βρετανικών tabloid.

H πολυτάραχη ζωή του Bernie συνδέθηκε άρρηκτα με την Formula 1 από το 1974 και μετά, όντας ο πρώτος που αντιλήφθηκε την δυναμική και το χρήμα που υπήρχε στην συγκεκριμένη μορφή αγώνων, και ουσιαστικά την έφερε στην κατάσταση που γνωρίζουμε σήμερα. Με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια, αφού για την αποχώρησή του από το προσκήνιο το 2016 είχε πάρει από την Liberty Media το ποσό των 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να πουλήσει τα δικαιώματά του στην F1.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz