Σύνδεση

Featured

Eτοιμάζεται μια πιο φθηνή Porsche στα πρότυπα της 914;

Σε παλαιότερες εποχές η Porsche αναζητούσε την είσοδό της και σε πιο λαϊκά στρώματα, με την 914 που εξέλιξε σε συνεργασία με την VW στην δεκαετία του 70 να μην είναι σε καμία περίπτωση από τις καλές στιγμές στην ιστορία της γερμανικής εταιρίας.

Όμως η επιθυμία αυτή επανέρχεται, καθώς σε μία συνέντευξη του Michael Mauer, υπεύθυνου του σχεδιαστικού τμήματος της Porsche, παραδέχτηκε ότι μία σύγχρονη 914 θα ήταν μία καλή ιδέα, η οποία απασχολεί πάντα την εταιρία.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι ίσως έχει έρθει ο χρόνος για ένα back-to-basics sport όχημα, χωρίς πολλά ηλεκτρονικά, για «πιουρίστες», το οποίο θα τοποθετείται προϊοντικά κάτω από τη Boxster.

Αυτά τα σενάρια για μία μικρή, φθηνή Porsche είχαν ακουστεί και στο παρελθόν, όμως δεν ευδοκίμησαν. Η Porsche θέλει να διατηρήσει τον ξεχωριστό “αέρα” των μοντέλων της χωρίς να μπει στα χωράφια των γρήγορων hatchbacks.

Aπό την άλλη μόνο η Porsche θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα αυτοκίνητο σπορ χωρίς ηλεκτρονικά και με χαμηλό κόστος και βάρος που να προσφέρει κορυφαία απόλαυση, μαζί με την ξεχωριστή αίσθηση των αυτοκινήτων της. Μένει να δούμε αν η δήλωση του Mauer είναι ένα απλό πυροτέχνημα ή αν υπάρχει φωτιά πίσω από τον δημοσιογραφικό καπνό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz