Σύνδεση

Dodge

Είναι δυνατόν; Dodge Charger με χρώμα σαν φλαμίνγκο, 7.200 κυβικά και 390 ίππους;

Αν το σχήμα του σας φαίνεται οικείο είναι γιατί είναι της εποχής του Στρατηγού Lee που πρωταγωνιστούσε στους Dukes. Πιο συγκεκριμένα είναι του 1970, είναι ένα από τα τελευταία Charger εκείνης της γενιάς, ανήκες σε αρκετούς VIP Αμερικανούς και συλλέκτες, και αναμένεται να πιάσει σε δημοπρασία από 175 έως 200 χιλιάδες δολάρια.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 50 χρόνων έχει ανακατασκευαστεί αρκετές φορές, με γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα, ενώ έχει αποκτήσει και αυτό το ροζ χρώμα για το αμάξωμα σε συνδυασμό με λευκού χρώματος οροφή.

Κάτω από το μεγάλο καπό υπάρχει ένας V8 7.200 κυβικών με 390 ίππους, που είχε την επωνυμία 440 Six Pack. To 440 αποκαλύπτει τη χωρητικότητά του σε κυβικές ίντσες και το SixPack τα τρία ζευγάρια των καρμπυρατέρ Holley. Το αυτόματο κιβώτιο A727 TorqueFlite και το μακρύ διαφορικό ολοκληρώνουν αυτήν την all time classic αμερικάνικη συνταγή. 

[ngg src=”galleries” ids=”5031″ display=”basic_thumbnail”] 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz