Σύνδεση

Featured

Δείτε μια ωραία Χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Lamborghini (Video)

Το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Lamborghini αναφέρεται στην πραγματική ιστορία του Sterling Backus και του 12χρονου γιου του Xander. Οι οποίοι για σχεδόν δύο χρόνια και με τη βοήθεια ενός 3D εκτυπωτή κατασκευάζουν μια ρέπλικα σε πραγματικό μέγεθος της Aventador SV στο γκαράζ τους στο Erie του Κολοράντο, στις ΗΠΑ.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο πατέρας και γιος ανοίγουν την πόρτα του γκαράζ και αντί να δουν τη ρέπλικά τους βλέπουν μια πραγματική Aventador S. Ως ανταμοιβή τους για τη λατρεία τους στη Lamborghini μπορούν να κρατήσουν και να οδηγήσουν το κορυφαίο super car της μάρκας για κάποιες μέρες. 

«Η Automobili Lamborghini είναι αντίθετη σε κάθε προσπάθεια παραποίησης και απομίμησης. Ωστόσο μια αληθινή ιστορία τέτοιου αυθεντικού πάθους όπως αυτή των Sterling και Xander αξίζει να παρουσιαστεί, για αυτό και την επιλέξαμε για το βίντεο των Χριστουγέννων του 2019», είπε χαρακτηριστικά η Katia Bassi, Chief Marketing Officer της Automobili Lamborghini.

[ngg src=”galleries” ids=”5008″ display=”basic_thumbnail”] 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz