Σύνδεση

Featured

Τι περιμένει η Ferrari από τη Roma;

Κάθε καινούργια Ferrari είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός και η Roma δεν αποτελεί την εξαίρεση και ας είναι μαζί με την Portofino τα πιο προσιτά μοντέλα της μάρκας και αυτά που αποτελούν τη βάση της. Η Roma έχει και έναν επιπλέον λόγο να θεωρείται ιδιαίτερο γεγονός, καθώς οι ιθύνοντες της Ferrari θεωρούν πως έχει τη δυνατότητα να διευρύνει την πελατειακή τους βάση.

Αυτός είναι και ο λόγος που η σχεδίασή της είναι λιγότερο extreme σε σχέση με άλλα μοντέλα της μάρκας, έτσι ώστε να μην φοβίζει ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή με ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλα και οδηγούν είτε πολυτελείς λιμουζίνες είτε αντίστοιχα σεντάν.

H Ferrari θέλει να εκμεταλλευθεί και το γεγονός πως από το σύνολο των ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοντέλο της μόνο το 0,05% τελικά το αποτολμά. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, όπως λέει ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας Enrico Galliera, γιατί δεν έχουν εικόνα του fun to drive που μπορούν να προσφέρουν.

Πάντως οι επιδόσεις που εξασφαλίζει ο biturbo V8 των 3.900 κυβικών και των 620 ίππων είναι εξαιρετικές, μιας και το 0-100 είναι υπόθεση 3,4 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 320 χλμ./ ώρα. Σημαντικό στοιχείο είναι και η αναλογία των μόλις 2,37 κιλών ανά ίππο που την καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτη και ζωντανή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz