Σύνδεση

BMW

Aυτή είναι και επίσημα η plug-in υβριδική BMW X3 xDrive30e

H BMW συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της παρουσιάζοντας την plug-in υβριδική έκδοση της Χ3. Η Χ3 xDrive30e θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στις ΗΠΑ και θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του 2020.

Η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο βενζινοκινητήρα των 184 ίππων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 190 ίππων. Η συνδυαστική ισχύς ανεβαίνει στους 292 ίππους με την ροπή να βρίσκεται στα 420 Nm.

H μετάδοση της ισχύος γίνεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα και έχει αυτονομία 55 χιλιομέτρων ενώ χρειάζεται περίπου 6 ώες για φόρτιση σε οικιακό ρεύμα.

Οι επιδόσεις της είναι στα 6,1 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ/ώρα ενώ η τελική βρίσκεται στα 210 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες Χ3, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 450 λίτρα παρά την ύπαρξη μπαταριών.

Η καινούργια έκδοση είναι η πρώτη φάση του εξηλεκτρισμού της γκάμας της X3 καθώς αργότερα και μέσα στο 2021 θα παρουσιαστεί και η αμιγώς ηλεκτρική.

[ngg src=”galleries” ids=”4941″ display=”basic_thumbnail”]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured