Σύνδεση

Audi

H Audi παρουσίασε και e-tron 50 με μικρότερη μπαταρία, αυτονομία και τιμή

Η Audi διευρύνει τη γκάμα του ηλεκτρικού της μοντέλου, του e-tron, μιας και από του χρόνου εκτός από το 55 θα είναι διαθέσιμο και το e-tron 50. Σύμφωνα με την όχι και ιδιαίτερα σαφή και επιτυχημένη κωδικοποίηση των μοντέλων της Audi το 50 είναι ένα σκαλί πιο κάτω σε όλα.

Στη μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας έχει μειωθεί από τα 95 στα 71 kWh -το θετικό εδώ είναι η μείωση του βάρους κατά 120 κιλά- που συνεπάγεται και μια μείωση της αυτονομίας κατά 110 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP. Αυτό σημαίνει πως το e-tron 50 μπορεί να καλύψει το πολύ μέχρι 300 χιλιόμετρα.

Αντίστοιχα η μέγιστη συνδυαστική απόδοση των ηλεκτροκινητήρων του φτάνει τους 313 ίππους (από 402), με αποτέλεσμα τα 0-100 να ολοκληρώνεται σε 7,0 δεύτερα και η τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 190 χλμ./ ώρα.

Όσο για την τιμή του e-tron 50, που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βέλγιο, αναμένεται να είναι ακόμα και κάτω από τις 70.000 ευρώ στη Γερμανία, όταν το 55 ξεκινά από 80.990 ευρώ.

[ngg src=”galleries” ids=”4806″ display=”basic_thumbnail”]  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz