Σύνδεση

BMW

Τον Σεπτέμβριο θα γίνει το λανσάρισμα της νέας BMW M8

Tην έκθεση της Φρανκφούρτης φαίνεται ότι έχει επιλέξει η BMW για να παρουσιάσει την κορύφωση της γκάμας της σειράς 8. Η Μ8 βρίσκεται αυτή την εποχή στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της κάνοντας αρκετούς γύρους σε διάφορες πίστες της Ευρώπης έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του κορυφαίου μοντέλου του M Division.

O κινητήρας θα είναι ο ίδιος V8 που υπάρχει στην Μ5, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση xDrive της M5 με δυνατότητα και πισωκίνητης λειτουργίας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα υπάρχουν δύο εκδοχές, μία απλή με την ισχύ στα 600+ άλογα και μία Competition με την ισχύ στα 625 άλογα και κάποιες πιο σπορ ρυθμίσεις στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις.

Αργότερα και μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει και η ανοιχτή Μ8 καθώς και η Grand Coupe εκδοχή της. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα κάποιες εικόνες από τις δοκιμές στην πίστα του Εστορίλ στην Πορτογαλία, όπου το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με καμουφλάζ .

Μαζί διέρρευσαν και κάποιες πληροφορίες που θέλουν την Μ8 να έχει αυξημένη ακαμψία στο πλαίσιο, μειωμένο βάρος, χαμηλότερο κέντρο βάρος, μεγαλύτερα μετατρόχια και διαφορετική ρύθμιση σε τιμόνι και αναρτήσεις από τις απλές εκδόσεις.

Παράλληλα με την παρουσίαση της M8 στην έκθεση της Φρανκφούρτης αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τόσο η νέα Μ3 όσο και η M135i.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz