Σύνδεση

Featured

H Mercedes V-Class ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε

Μετά από 5 χρόνια και 240.000 περίπου μονάδες η Mercedes προχωρά στην ανανέωση του μεγάλου πολυμορφικού της, της V-Class, που είναι και ένα από τα πιο επιτυχημένα οχήματα για VIP μεταφορές παγκοσμίως.

Οπτικά λοιπόν η τελευταία εκδοχή της V-Class έχει προσαρμοστεί στα τελευταία δεδομένα της εικόνας των μοντέλων από τη Στουτγκάρδη. Έτσι έχει μια νέα πιο εμφατική μάσκα, σε συνδυασμό με νέους προφυλακτήρες, καινούργιας σχεδίασης ζάντες από 17 έως και 19 ίντσες και βέβαια, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και καινούργια χρώματα για το αμάξωμα.

Το εσωτερικό είναι φυσικά και πάλι πολυτελές με δυνατότητες διαμόρφωσής του ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες, ενώ υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο ταμπλό -πίνακας οργάνων και αεραγωγοί- που το κάνουν να δείχνει πιο upper class και το προσαρμόζουν στα δεδομένα που ισχύουν για τις λιμουζίνες της μάρκας.

Η πιο σημαντική αλλαγή βρίσκεται κάτω από το καπό, μιας και ο νέος τετρακύλινδρος diesel των 2.000 κυβικών αντικαθιστά το βετεράνο πια των 2.143 κυβικών. Διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με 190 (V 250 d) και 239 ίππους (V 300 d) συνδυάζεται στάνταρ με το αυτόματο κιβώτιο 9 G-Τronic με τις 9 σχέσεις και κινεί είτε τους πίσω είτε όλους τους τροχούς. Στη V 300 d πάντως εξασφαλίζει και πολύ καλές επιδόσεις (0-100 σε 7,9 δεύτερα, τελική ταχύτητα 220).

Η ανανέωση αφορά και τα αυτοκινούμενα που βασίζονται στη V-Class, ενώ στις αρχές Μαρτίου στην  έκθεση της Γενεύης θα παρουσιαστεί και η EQV, ένα ηλεκτρικό πρωτότυπό της.

Γιάννης Σκουφής

[ngg src=”galleries” ids=”4505″ display=”basic_thumbnail”]
Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz