Σύνδεση

Volkswagen

Νέο VW Golf: αυτή είναι η καινούργια, 8η γενιά του χωρίς καμουφλάζ

Μπορεί να έχει προγραμματιστεί για παρουσίαση μετά τα μέσα της χρονιάς (ίσως κάνει ένα μικρό πέρασμα και από την Γενεύη ως πρωτότυπο), όμως ο φωτογραφικός φακός ενός χρήστη του Instagram ονόματι Johannes.vag έπιασε στα πράσα το VW Golf 8ης γενιάς χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Όπως βλέπουμε κατά γνήσια παράδοση της εταιρίας οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο δεν είναι σημαντικές, και έχουν να κάνουν κυρίως με τις αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, την μάσκα, την γρίλια αλλά και μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος που το κάνουν να έχει ένα πιο δυναμικό και σύγχρονο χαρακτήρα.

Εκεί που θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία είναι στην βελτίωση των μηχανικών του μερών, καθώς όπως γνωρίζουμε θα βασίζεται σε μία εξελιγμένη έκδοση του πλαισίου MQB Evo το οποίο θα είναι ελαφρύτερο (έως και 45 κιλά) και θα έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο, εξασφαλίζοντας περισσότερους χώρους για τους επιβάτες. Είναι προφανές ότι θα εφοδιάζεται με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η εταιρία σε συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού ενώ μάλλον δεν θα λείπει και ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Στα μηχανικά μέρη και σε ότι αφορά τους κινητήρες θα ακολουθηθεί η πεπατημένη, χωρίς να αποκλείονται και κάποιες εκπλήξεις που θα συνδυάζονται με την παρουσία του νέου μοντέλου. Το σίγουρο είναι ότι η έκδοση GTI θα ανέβει σημαντικά σε ισχύ (πολλά λέγονται για 300 ίππους) ενώ αντίστοιχη θα είναι και η αύξηση για την έκδοση R. Eν αναμονή λοιπόν της παρουσίασής του στις αρχές φθινοπώρου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν πριν κλείσει η χρονιά.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz