Σύνδεση

Featured

Το νέο VW T-Cross θα είναι Made in Spain

Το εργοστάσιο της VW στη Navarra της Ισπανίας θα είναι τελικά αυτό που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου μικρού SUV της μάρκας του T-Cross, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου.

Παράλληλα η γερμανική εταιρεία έδωσε στη συνέχεια και κάποια επίσημα στοιχεία του T-Cross, που θα τοποθετείται στη γκάμα της ακριβώς κάτω από το T-Roc. Έτσι θα έχει μήκος 4,107 μέτρων και ύψος 1,558 μέτρων, γεγονός που σημαίνει πως αν το χαρακτηρίσετε ως υπερυψωμένο Polo δεν θα έχετε και πολύ άδικο.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4229″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Σε σχέση με το τελευταίο πάντως οι χώρο θα είναι αισθητά μεγαλύτερο -ενδεικτικό για αυτό είναι το μέγεθος του πορτμπαγκάζ που έχει ελάχιστη χωρητικότητα τα 455 λίτρα. Τιμή εξαιρετική όχι μόνο για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Από κει και πέρα όλα τα T-Cross θα είναι προσθιοκίνητα, με τη γκάμα των κινητήρων που θα ξεκινά από τους 95 ίππους του 1.6 TDI αλλά και του τρικύλινδρου 1.0 TSI. Ο τελευταίος θα είναι διαθέσιμος και με 115 ίππους, ενώ θα ακολουθεί ο 1.5 TSI με 150 ίππους.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Αυτή είναι η Milano, το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo

Alfa Romeo

Ποια είναι η τιμή της νέας Lancia Ypsilon με κινητήρα βενζίνης;

Featured