Σύνδεση

Genesis

Κυριαρχία της Hyundai σε αξιοπιστία στην έρευνα της JD Power

Στην τακτική της ανακοίνωση σχετικά με την αξιοπιστία των αυτοκινήτων που πωλούνται στις ΗΠΑ, η JD Power ανακοίνωσε την επικαιροποιημένη της λίστα για το 2018.

Και η έκπληξη είναι ότι στις τρεις πρώτες θέσεις φιγουράρουν οι 3 εταιρίες που αποτελούν τον όμιλο της Hyundai. Πρώτη στην κατάταξη βρίσκεται η μάρκα πολυτελείας Genesis, στην δεύτερη η KIA και στην τρίτη η ίδια η Hyundai.

H Genesis είχε μόνο 68 βλάβες ανά 100 αυτοκίνητα, με την ΚΙΑ να βρίσκεται στα 72 προβλήματα και στην τρίτη θέση η Hyundai με 74 αναφορές (όλα αυτά ανά 100 αυτοκίνητα)

Η Hyundai ξεπέρασε τους μόνιμους κυρίαρχους αυτής της κατάταξης, με την Toyota και την Honda να έχουν πέσει κάτω και από τον μέσο όρο. Στις τελευταίες θέσεις τερμάτισαν οι Jaguar και Land Rover ενώ η σταθερή τελευταία σ’ αυτή την λίστα όλα τα προηγούμενα χρόνια, η Fiat, δεν μπήκε καν στην κατάταξη, γιατί δεν έχει αρκετές πωλήσεις και το δείγμα δεν ήταν αρκετό.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz