Σύνδεση

Featured

Υπάρχει κάποιος λόγος για τη μετατροπή ενός Honda Civic Type R σε αγροτικό;

Ο μόνος λόγος που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η τρέλα των εμπνευστών του στο Product Engineering της Honda στη Μεγάλη Βρετανία. Οι οποίοι πήραν ένα Civic Type R προ-παραγωγής, του έκοψαν την πίσω κολώνα και την οροφή, έβαλαν ένα ρολ μπαρ, κράτησαν το κάτω μέρος της πέμπτης πόρτας και το διαμόρφωσαν ανάλογα μαζί με τη φτερούγα, πέταξαν το πίσω κάθισμα και έφτιαξαν καρότσα.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4161″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Από την άλλη κράτησαν τον τετρακύλινδρο turbo των 2.000 κυβικών και των 320 ίππων και όλα τα μηχανικά μέρη και έτσι και το Civic Type R Pickup που εξελίχθηκε με τον κωδικό Project P χρειάζεται λιγότερα από 6,0 δεύτερα και το 0-100 και φτάνει τα 265 χλμ./ ώρα.

Πάντως υπάρχει πιθανότητα να διεκδικήσει το ρεκόρ για τα προσθιοκίνητα αγροτικά στο Nürburgring. Κάτι είναι και αυτό…

Γιάννης Σκουφής

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz