Σύνδεση

Volkswagen

VW GOLF PLUS TO 2013

Φέτος είναι η επίσημη παρουσίαση του νέου VW Golf, του χρόνου, το 2013, θα είναι η χρονιά στην οποία θα προστεθούν οι διάφορες άλλες εκδόσεις στη γκάμα του. Έτσι λοιπόν η αρχή θα γίνει με το στέισον, θα ακολουθήσει το πολύ πρακτικό Golf Plus με άλλο όμως όνομα, ενώ το επόμενο στη σειρά θα είναι το cabrio.

H συνέχει περιλαμβάνει τα Touran και Tiguan, που  βασίζονται στο πλαίσιο, τα μηχανικά μέρη αλλά και το flair του Golf, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα παρουσιαστεί το ηλεκτρικό Golf. Θα ακολουθήσει το 2014 το Plugin υβριδικό, αλλά και το Golf R με τον έντονο σπορ χαρακτήρα και πάνω κάτω 300 ίππους στην κορυφή της γκάμας.

Μέχρι τότε πάντως ας σημειώσουμε πως το τρίθυρο Golf VII κοστίχει στη Γερμανία από 17.450 ευρώ στην έκδοση 1.2 TSI (85 PS) Trendline, ενώ η ίδια έκδοση με τον 1.2 των 105 ίππων (και 6άρι κιβώτιο) είναι στις 18.925 ευρώ και με τον 1.4 TSI (122 PS) στις 20.790 ευρώ. Η πιο προσιτη έκδοση πετρελαίου 1.6 TDI με τους 105 ίππους ξεκινά από τις 21.125 ευρώ, πάντα στη Γερμανία και πάντα Trendline.

{gallery}photos/30/news/VW-GOLF-VERSIONS{/gallery}


Μη χάσεις:

HONDA CIVIC WAGON

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo

Η διαφήμιση της Jaguar συνεχίζει να προκαλεί

Featured

Grand Automotive Hellas: Ο Στήβεν Σίρτης αναλαμβάνει CEO

Dacia

Σαράντα νεές BMW έως το 2028!

BMW