Σύνδεση

BMW

Η BMW ετοιμάζει την M2 Competition με 410 άλογα!

Έντονη φημολογία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, θέλει την BMW να παρουσιάζει την M2 Competition στις 25 Απριλίου, λίγο πριν την έκθεση του Πεκίνου. ΄

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η M2 Competition θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα “απλή” Μ2 θα είναι πλέον το βασικό μοντέλο. Θα εφοδιάζεται με μία λιγότερο ισχυρή έκδοση του εξακύλινδρου εν σειρά κινητήρα που υπάρχει και στην Μ4, με την απόδοση να φθάνει στην περίπτωσή της στα 410 άλογα.

Δεν είναι γνωστό προς το παρόν να θα υπάρχουν και οι δύο επιλογές σε ότι αφορά το κιβώτιο, αν και σίγουρα η το επτατάχυτο διπλού συμπλέκτη θα δίνει το “παρών”. Όσο για τις επιδόσεις, θα βελτιωθούν αισθητά, καθώς στο 0-100 χλμ/ώρα, από τα 4,3 δευτερόλεπτα, θα πέσει ο χρόνος στα 4 δευτερόλεπτα. Η ηλεκτρονική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, ή στα 270 χλμ/ώρα με το ειδικό πακέτο.

Η εικόνα που βλέπουμε δεν είναι η τελική μορφή του μοντέλου, αλλά κάποια σκίτσα, τα οποία όμως είναι πολύ κοντά στην τελική μορφή που θα έχει το αυτοκίνητο στην έκδοση παραγωγής. Όπως βλέπουμε υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο body kit ενώ θα γίνεται και πιο μεγάλη χρήση ελαφρών υλικών όπως το carbon fiber και το αλουμίνιο.

Η υπάρχουσα Μ2 ολοκληρώνει την παρουσία της με την έκδοση Black Shadow που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, ενώ μέσα στο 2019 θα κάνει την εμφάνισή της και η πιο hardcore έκδοση M2 GTS.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz