Σύνδεση

Featured

Αυτή είναι η teaser εικόνα της BMW 8 Gran Coupe που θα είναι στη Γενεύη

H BMW προφανώς θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης το πρωτότυπο της έκδοσης Gran Coupe της αναμενόμενης σειράς 8 και αυτή είναι η πρώτη teaser εικόνα της.

Από όσα μπορούμε να δούμε η 8 Gran Coupe διαθέτει μια επιμηκυμένη κομψή σιλουέτα, με καμπίνα επιβατών σαφώς πιο μεγάλη από αυτή του πρωτότυπου κουπέ που είχε παρουσιάσει στο πρόσφατο παρελθόν η εταιρεία του Μονάχου. Άλλωστε αυτό ήταν δίθυρο ενώ η Gran Coupe είναι τετράθυρη.

Ο κινητήρας του πρωτότυπου αναμένεται να είναι ο V8 των 4.400 κυβικών της γερμανικής εταιρείας με τα διπλά turbo, θα κινεί όλους τους τροχούς και θα εξασφαλίζει ένα 0-100 σε περίπου 3,0 δεύτερα. Όταν μέσα στα 2018 θα εμφανιστεί το δίθυρο κουπέ αναμένεται να έχει και 12κύλινδρη έκδοση (860i), πέρα από την Μ8.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Το Hyundai i20 αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο SUV

Featured

Η Changan Hellas με νέα έκθεση στη Λάρισα

changan