Σύνδεση

Featured

Αν θέλετε να πάρετε BMW M3 έχετε χρόνο μέχρι τις 30 Μαΐου

Η εφαρμογή των νέων προδιαγραφών για τον προσδιορισμό των επίσημων τιμών κατανάλωσης και ρύπων, αυτών που χαρακτηρίζονται ως WLTP, θα οδηγήσει στη διακοπή της παραγωγής αρκετών μοντέλων. Μεταξύ αυτών και εκτός απροόπτου και της BMW M3 -σίγουρη είναι η διακοπή για την M550i xDrive- η οποία για να συνεχίσει θα απαιτούσε την προσθήκη ενός αρκετά πολύπλοκου φίλτρου σωματιδίων.

Στη BMW, ειδικά από τη στιγμή που η εξέλιξη της επόμενης γενιάς της που θα παρουσιαστεί το 2020 προχωρά με γοργούς ρυθμούς -θα έχει προηγηθεί το 2019 η καινούργια 3άρα- δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση. Μοιραία λοιπόν η M3 F80 -το F80 είναι ο εσωτερικός κωδικός της νυν σειράς 3- θα συνταξιοδοτηθεί. Αρκετά πιο νωρίς σε σχέση με ότι προβλεπόταν αρχικά.

Αντίθετα η M4 θα συνεχίσει κανονικά, δηλαδή με τις απαραίτητες επεμβάσεις και θα πωλείται και μετά την εμφάνισης της νέας σειράς 3, μιας και η σειρά 4 στην οποία βασίζεται και που έχει πολλά κοινά με τη 3άρα θα αντικατασταθεί αργότερα.

Γιάννης Σκουφής

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi