Σύνδεση

Featured

Aυτό είναι το Ford Fiesta WRC για το πρωτάθλημα του 2018

Εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα, με το Ράλι του Μόντε Κάρλο, οι ομάδες μία-μία ξεκινούν τις παρουσιάσεις των νέων αγωνιστικών τους μοντέλων.

Πρώτη στην σειρά η M-Sport η οποία έδειξε στο κοινό το νέο Fiesta με το οποίο θα συμμετάσχει στους αγώνες του 2018 ελπίζοντας να συνεχίσει την περσινή πορεία και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο περσινός πρωταθλητής Sebastien Ogier και ο Elfyn Evans θα συνεχίζουν με την ομάδα της M-Sport που συνεργάζεται εδώ και 20 χρόνια με την Ford (η τελευταία αποχώρησε ως εργοστασιακή ομάδα το 2012).

Το νέο Fiesta WRC έχει βελτιωθεί στα σημεία με τον 1.600άρη Ecoboost να αποδίδει 380 άλογα. Η ροπή των 450 Nm περνά στους τέσσερις τροχούς (το κεντρικό διαφορικό είναι ενεργό) μέσω ενός σειριακού κιβωτίου με έξι σχέσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Το νέο Opel Frontera στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured