Σύνδεση

AMG

Tους 1.000 ίππους (!) αγγίζει το μοτέρ της Mercedes στην Formula 1

H κυριαρχία της ομάδας της Mercedes στην Formula 1 τα τελευταία χρόνια δεν φαίνεται να ανακόπτεται και μέσα στο 2018, καθώς όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος εξέλιξης του κινητήρα Andy Cowell, το μοτέρ για φέτος θα αγγίξει και τους… 1.000 ίππους.

Σύμφωνα με τον Cowell ο κινητήρας έφθανε άνετα μέσα στο 2017 τους 900 ίππους, κάτι που δείχνει εξαιρετικά πιθανό να φθάσει και τους 1.000 ίππους για φέτος.

“Είμαστε πολύ κοντά” δήλωσε ο Cowell στο Motorsport.com, υποστηρίζοντας ότι είναι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κινητήρας της Mercedes ήταν για φέτος κυρίαρχος ενώ σημείωσε και ένα ορόσημο στην εξέλιξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης με θερμική απόδοση που ξεπερνούσε το 50% για πρώτο φορά. Κάτι που καθιστούσε τον συγκεκριμένο κινητήρα τον πιο αποδοτικό σε ολόκληρη την ιστορία των αγώνων.

Προς το παρόν, η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο δοκιμών του κινητήρα, αν και όπως υποστηρίζει ο Cowell δεν είναι μόνο το μοτέρ αλλά και η γενικότερη παρουσία του μονοθεσίου, ιδίως σε ότι αφορά την αεροδυναμική.

Παναγιώτης Τριτάρης

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ Κ

    22/12/2017 στις 12:36

    ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΜΩΣ
    ΘΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΑ ΑΜG

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured