Σύνδεση

Featured

Δείτε μια… νεκροφόρα να γράφει χρόνους στην -Πράσινη- Κόλαση! (Video)

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα παράξενα αυτοκίνητα και κάθε είδους πικραμένο να κάνει το “κομμάτι” του στο Ring -όπως βλέπουμε και στο βίντεο- όμως η θέα ενός Audi 80 νεκροφόρας ξεπερνά και το πιο black χιούμορ.

audi-80-hearse (1)

Και όμως ο άνθρωπός μας βρήκε αυτό ως το προσφορότερο αυτοκίνητο για να μπει στο Ring και να κάνει και αυτός έναν γρήγορο γύρο. Το όχημα ανήκει σε έναν Αμερικανό ο οποίος το αγόρασε στην Ισπανία και πριν το στείλει στις ΗΠΑ είπε να κάνει το αυτονόητο: μία βόλτα στο Nurburgring.

audi-80-hearse (2)Ne

Βέβαια η συγκεκριμένη νεκροφόρα φαίνεται να έχει ήδη ένα τρελό παρελθόν, αφού ο πρώην ιδιοκτήτης της διαφήμιζε την εταιρία του όπως φαίνεται στο τζάμια με το σλόγκαν “we put fun in the funeral”. Ο οδηγός πάντως τιμά και με το παραπάνω την υπόσχεση τις εταιρίας. Και τι καλύτερος τρόπος να πας στην Κόλαση (την Πράσινη ή και την κανονική, την φλογισμένη) μπαίνοντας στους τόπους τους χλοερούς με τις πάντες και με το γκάζι της αιωνιότητας στο πάτωμα.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz