Σύνδεση

Saab

SAAB 9-3: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 34.000 €

H NEVS, η κινεζικών συμφερόντων εταιρεία στην οποία ανήκει ότι έχει απομείνει από τη Saab, μετά την ανακοίνωση της έναρξης της παραγωγής του 9-3 με ρυθμό 10 αυτοκινήτων την ημέρα έδωσε στη δημοσιότητα και τον τρόπο παραγγελίας του. Έτσι μέσω του site www.saabcars.com μπορεί κανείς να εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον για το 9-3 Aero με το δίλιτρο κινητήρα των 220 ίππων, που προς το παρόν είναι το μόνο διαθέσιμο. Η τιμή του είναι 300.000 σουηδικές κορώνες, που αντιστοιχούν σε 34.000 ευρώ περίπου, ενώ την άνοιξη θα ακολουθήσει η ηλεκτρική έκδοση που προορίζεται κυρίως για την κινεζική αγορά.

Σύμφωνα πάντως με του ανθρώπους της νέας Saab το πιο δύσκολο εγχείρημα της επανεκκίνησης ήταν η δημιουργία ενός δικτύου προμηθευτών –είναι 400 στο σύνολο- μιας και η προηγούμενη κατάσταση είχε ολοκληρωθεί αφήνοντας πολλές υποχρεώσεις. Αυτός είναι ίσως και ένας λόγος που το νέο σήμα της εταιρείας είναι απλά η επωνυμία της χωρίς το δράκο… Τώρα αν το όλο παραμύθι έχει (κινέζικο) δράκο θα αποδειχθεί στην πορεία.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured