Σύνδεση

Audi

H AUDI ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ Q8 ΚΑΙ Q4

Αν και η εξέλιξη αυτών των μοντέλων είναι ήδη γνωστή από διαρροές και φήμες τον τελευταίο καιρό, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τα στελέχη της εταιρίας ότι όντως υπάρχουν δύο νέα SUV τα οποία θα προστεθούν στην γκάμα της εταιρίας.

Το πρώτο από αυτά θα είναι το Q8 το οποίο θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρίας στην κατηγορία. Θα βασίζεται στο Q7 θα είναι όμως αρκετά διαφορετικό στο αμάξωμα και στην γενικότερη προσέγγιση, δίνοντας έναν πιο σπορ προσανατολισμό στο όλο σχέδιο. Η παραγωγή του θα γίνεται στο ίδιο εργοστάσιο με το Q7, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ενώ η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

2017-audi-q8-sport-concept (1)

Οι άνθρωποι της Audi λένε ότι το Q8 θα συνδυάζει κορυφαίους χώρους με πολύ εντυπωσιακό design ενώ θα προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και του infotainment. Oι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για το πιο ακριβό μοντέλο στην γκάμα της εταιρίας, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 100.000 ευρώ.

Το δεύτερο SUV που θα προστεθεί στα SUV της εταιρίας είναι το Q4 το οποίο θα ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα, το 2019. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Gyor στην Ουγγαρία, και θα είναι μία πολύ σπορτίφ πρόταση η οποία θα μπει ανάμεσα στο Q3 και το Q5.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εταιρία, καθώς θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ανανέωση της γκάμας της μέσα στα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό και η Audi επίσπευσε την παρουσίασή του κατά δύο χρόνια.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ