Σύνδεση

Featured

H PORSCHE 911 TURBO -ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ- ΕΙΝAI ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ. ΑΠΟ ΤΟ 1995…

Έχουμε που έχουμε ακούσει τα μύρια όσο για το τραγικό τροχαίο με τα 4 θύματα ακούμε και ανακρίβειες για την εμπλεκόμενη Porsche -μια 911 turbo με τον εσωτερικό κωδικό 997 που κατασκευαζόταν από το 2005 έως και το 2012.

Η οποία αναφέρεται, για να δικαιολογηθεί και το «χάσιμο» στο συγκλονιστικό ατύχημα και μάλιστα από ανθρώπους που υποτίθεται πως γνωρίζουν, ως πισωκίνητη.  Η πραγματικότητα είναι πως η κορυφαία 911, η turbo, είναι αποκλειστικά και μόνο τετρακίνητη από τη γενιά με τον εσωτερικό κωδικό 993, που κατασκευαζόταν από το 1995 έως και το 1997. Η οποία ήταν η τελευταία αερόψυκτη και η πρώτη με 2 turbo.

Επίσης ποτέ καμία Porsche δεν είχε ηλεκτρονικό περιορισμό της ταχύτητας στα 250 χλμ./ ώρα, μιας και για να διατηρηθεί ο χαρακτήρας των αυτοκινήτων της η εταιρεία είχε εξαιρεθεί ευθύς εξαρχής από τη συμφωνία κυρίως των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών. Βέβαια και οι υπόλοιποι δεν την τηρούν στα κορυφαία σπορ μοντέλα τους.

Γιάννης Σκουφής

 

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    01/03/2017 στις 13:10

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η PORSCHE ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΗΣ. ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz