Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετωπική σύγκρουση τραίνων στα Τέμπη

Με αίμα βάφονται για μια ακόμη φορά τα Τέμπη όπου χθες το βράδυ μια ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή. Αυτή τη φορά δύο αμαξοστοιχίες κινούμενες στις ίδιες ράγες, αλλά από αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά. Μέχρι τώρα έχουν δηλωθεί 36 νεκροί και 66 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

 Μάλιστα η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:

Παροχή πληροφοριακών στοιχείων σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε βραδινές ώρες της 28-02-2023 στα Τέμπη, οι οικείοι και συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, στα τηλέφωνα: 2410 683175 και 2410 683176, για παροχή πληροφοριών για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τέμπη: Ατύχημα την 13η Απριλίου 2003

Απόγευμα 13ης Απριλίου 2003, ημέρα Κυριακή λίγο πριν τις 19:30, ο χρόνος σταματά ξαφνικά στην κοιλάδα των Τεμπών: 21 μαθητές που επέστρεφαν στο Μακροχώρι Ημαθίας από σχολική εκδρομή στην Αθήνα χάνουν ακαριαία τη ζωή τους σε ένα από τα πιο τρομακτικά τροχαία δυστυχήματα που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured