Σύνδεση

Featured

Τι αυτοκίνητο έχει πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξέρει ακόμα να οδηγεί αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί να περιμένει και τέσσερις ολόκληρους μήνες για να το παραλάβει.

Πρόκειται για έναν Tesla Model 3 από το οποίο o Έλληνας τενίστας, όπως θα δείτε, είναι κατενθουσιασμένος μόνο που το βλέπει, ενώ χαίρεται ειλικρινά σα μικρό παιδί, που είναι άλλωστε, στην πρώτη του βόλτα. Από τη θέση του συνοδηγού και στην οποία μένει εντυπωσιασμένος από την επιτάχυνσή του, ενώ ενθουσιασμένος έμεινε και με τον τρόπο εισόδου χωρίς κλειδί καθώς και με την ησυχία στο εσωτερικό του.

Αν πάντως πρόκειται για το Tesla Model 3 AWD Performance τότε αυτό έχει συνδυαστική ισχύ 480 ίππων -υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας μπροστά και ένας πίσω που εξασφαλίζουν και την τετρακίνηση- χρειάζεται μόλις 3,4 δεύτερα για το 0-100 και η τελική του ξεπερνά τα 260 χλμ./ ώρα. Για την αυτονομία του η Tesla αναφέρει επίσημα 500 χιλιόμετρα, ενώ η τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινά από τις 59.500 δολάρια.

Το Tesla Model 3 του Στέφανου Τσιτσιπά πάντως έχει νούμερα Μονακό όπου είναι και η μόνιμη κατοικία του Έλληνα τενίστα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured