Σύνδεση

Koenigsegg

Δείτε το απίστευτο crash test ενός Koenigsegg Regera (Video)

Πρόκειται για ένα θέαμα το οποίο δεν βγαίνει συχνά στην δημοσιότητα. Ο λόγος για τα crash tests των supercars τα οποία και αυτά περνούν μέσα από αντίστοιχες δοκιμασίες (έστω και όχι από ανεξάρτητους οργανισμούς) με σημαντικά υψηλό κόστος.

Στο βίντεο βλέπουμε τι περνάει ένα Koenigsegg Regera σε διάφορες θεαματικές δοκιμασίες. Το βίντεο αυτό δόθηκε από την Σουηδική εταιρία για να γιορτάσει το 1 εκατομμύριο followers στο Instagram.

Όταν γνωρίζεις πως υπάρχουν όλα και όλα 80 Regera στον κόσμο με το καθένα να κοστίζει 1,9 εκατομμύρια δολάρια σου φαίνεται κάπως να παρακολουθείς ένα από τα αυτά να έχει ένα τόσο άδοξο τέλος.

Εδώ βλέπετε την ανθεκτικότητα του κάρμπον πλαισίου. Υπενθυμίζεται πως το Regera διαθέτει V8 5.0 κινητήρα 1.500 ίππων με 0-100 σε 2,8 δλ. και τελική στα 410 χλμ./ώρα παράγοντας με το προαιρετικό Aero πακέτο downforce που φτάνει τα 385 κιλά.

Το θέαμα να καταστρέφεται ένα τόσο ακριβό και σπάνιο αυτοκίνητο κάνει την καρδιά σου να πονάει, όμως δείχνει ότι ακόμα και αυτές οι κατασκευές περνούν από σκληρές δοκιμασίες, έστω και αν τα χιλιόμετρα που συνήθως γίνονται τα ατυχήματα με τέτοιου τύπου αυτοκίνητα είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά που βλέπουμε στο video.

Παναγιώτης Τριτάρης

 

THANK YOU FOR 1 MILLON FOLLOWERS! Thats SMASHING! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koenigsegg (@koenigseggautomotive) στις

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured