Σύνδεση

Featured

Δείτε μία extreme Toyota Supra με 550 ίππους!

Μπορεί η αναβίωση της Supra (με τη συνεργασία της BMW) να μην οδήγησε σε ένα αυτοκίνητο που θα ήταν αντάξιο της φήμης του παρελθόντος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κρυμμένες δυνατότητες στο όλο σχέδιο που θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια και να αναδείξουν έναν πολύ πιο σπορ χαρακτήρα.

Αυτό έκανε η εταιρία tuning Manhart, η οποία πήρε μία Supra και προσπάθησε να την μεταμορφώσει σε αυτό που πραγματικά θα μπορούσε να ήταν.

Το αμάξωμα απέκτησε ένα πολύ πιο επιθετικό body kit με πολλές αεροδυναμικές επεμβάσεις και το λογότυπο GR 550 που υποδηλώνει και την ισχύ του κινητήρα.

Ο εξακύλινδρος της BMW έχει ανέβει από τα 340 άλογα της κανονικής έκδοσης στα 550 και η ροπή από την εργοστασιακή των 500 Νm στα 770 Νm.

H αύξηση αυτή επιτεύχθηκε χάρη στους νέους στροβιλοσυμπιεστές του twin-turbo, νέα κεραμική εισαγωγή, νέα εξαγωγή και ψυγείο, σπέσιαλ απολήξεις, ενισχυμένα πιστόνια κ.α.

Πέρα από τον κινητήρα η συνολική αναβάθμιση περιλαμβάνει βελτιώσεις στη ανάρτηση με νέα χαμηλωμένα ελατήρια H&R, νέες 20άρες ζάντες και πολλά άλλα συμπεριλαμβανομένου του ντοπέ body-kit.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις αλλά και το κόστος η Manhart δεν ανακοινώνει κάτι επίσημα, αν και όπως φαίνεται και το ένα και το άλλο θα έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο από την απλή Supra παραγωγής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured