Σύνδεση

Featured

H CENTENARIO LP770-4 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡ- LAMBORGHINI ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ

Μπορεί να μην έχει καν ανοίξει τις πύλες της η…

Μπορεί να μην έχει καν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση της Φρανκφούρτης όμως αυτή της Γενεύης, που θα γίνει το Μάρτιο του 2016, έχει ήδη το μοντέλο σούπερ σταρ της. Το οποίο δεν είναι άλλο από τη συλλεκτική υπερ- Lamborghini που θα παρουσιαστεί για να τιμήσει την 100η επέτειο της γέννησης του ιδρυτή της μάρκας Ferrucio Lamborghini (28 Απριλίου του 1916).

Lamborghini-centenario-geneva-2016-2

Αυτός είναι και ο λόγος που θα ονομάζεται Centenario, ενώ ο κωδικός LP770-4 που το συνοδεύει αποκαλύπτει και την απόδοση των 770 ίππων του V12 των 6.500 κυβικών της μάρκας, καθώς και την τετρακίνηση. Παράλληλα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση του βάρους, προκειμένου το 0-100 να έρχεται σε μόλις 2,7 δεύτερα και η τελική του να φτάνει τα 350.

Lamborghini-centenario-geneva-2016-3

Οι φήμες λένε πως η Centenario θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 μονάδες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για κλειστές ή ανοιχτές εκδόσεις της, ενώ η τιμή της θα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ. Από την άλλη το ποσό αυτό θεωρείται χαμηλό, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του πως η Veneno ξεκινούσε ως κουπέ από τα 3,3 εκατομμύρια.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi