Σύνδεση

Audi

AUDI A3 SPORT SEDAN: ΑΠΟ 23.040 ΕΥΡΩ

Tο Audi A3 Sport Sedan, που συμπληρώνει τη γκάμα του δημοφιλούς Α3 που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα έχει και τετράθυρη εκδοχή, θα ξεκινά στην Ελλάδα από τις 23.040 ευρώ με απόσυρση.

Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση με τον 1.4 TSI των 122 ίππων και το βασικό μεν αλλά κάτι παραπάνω από πλήρες επίπεδο εξοπλισμού Attraction plus. H προσαύξηση για την Ambition, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το σύστημα drive select με τα 5 προγράμματα προσαρμογής των ρυθμίσεων τιμονιού, κινητήρα κ.λπ., το MMI με την αναδυόμενη οθόνη στο ταμπλό και αυτόματο κλιματισμό, είναι 2.000 ευρώ.

Το βασικό diesel A3 1.6 TDI κοστίζει από 23.870 ευρώ με απόσυρση, τιμή επίσης ιδιαίτερα ελκυστική και πάντα για το επίπεδο εξοπλισμού Attraction plus και με απόσυρση.

Η καινούργια μικρή λιμουζίνα της Audi, με τον πιο οικογενειακό χαρακτήρα σε σχέση με τα τρίθυρα και πεντάθυρα και το πορτμπαγκάζ των 425 λίτρων, είναι διαθέσιμη και με τον 1.4 TSI με το σύστημα απομόνωσης κυλίνδρων και τους 140 ίππους, με την τιμή εδώ να ξεκινά από τις 24.340 ευρώ με απόσυρση, ενώ για το 1.8 TFSI των 180 ίππων θα πρέπει να υπολογίζετε από 25.600 ευρώ.

Προς τα τέλη του φθινοπώρου θα είναι διαθέσιμο και το top S3 Sport Sedan, με 300 ίππους από 2.000 κυβικά –φυσικά με τη βοήθεια turbo- και τιμή από 44.200 ευρώ. Ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι εκδόσεις του Audi A3 Sport Sedan είναι διαθέσιμες και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic.

Γιάννης Σκουφής

{gallery}photos/36/NEWS/AUDI-A3-SPORT-SEDAN-PRICES{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Toyota κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων σε κινητήρες diesel

Toyota