Σύνδεση

Featured

WRC ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις – ΕΔ7: Άτυχος ο Tanak, πέρασε μπροστά ο Sordo!

Η τρίτη ημέρα του Ράλι Ακρόπολις ξεκίνησε με δυσάρεστα γεγονότα για τον Tanak, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο κλαταρίσματα στην πρώτη ειδική διαδρομή της ημέρας, στο Ρεγκίνι.

Ο Εσθονός οδηγός είχε άνετα την πρωτοπορία μέχρι εκείνη τη στιγμή και ξεκινούσε τελευταίος από τα πληρώματα της κατηγορίας RC1, γεγονός που θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μετά από μόλις λίγα χιλιόμετρα στην ειδική διαδρομή, ο Tanak σταμάτησε στην άκρη του δρόμου λόγω κλαταρίσματος στο πίσω ελαστικό. Το πλήρωμα βγήκε άμεσα από το «i20» και προχώρησε σε μία γρήγορη αλλαγή ελαστικού, χάνοντας μόλις ενάμισι λεπτό.

Δυστυχώς, λίγο αργότερα, ο Τάνακ αναγκάστηκε να σταματήσει και πάλι, αυτή τη φορά λόγω κλαταρίσματος στο εμπρός δεξί ελαστικό. Η ειδική διαδρομή του Ρεγκινίου, η μεγαλύτερη του φετινού αγώνα.

Για να δούμε αν ο Neuville θα καταφέρει να περάσει μπροστά από τον πρωτοπόρο Sordo και να αυξήσει το προβάδισμα του. Εν τω μεταξύ ο Ogier επηρεασμένος από τα προβλήματα με το Yaris Rally1 γκρινιάζει και λέει ότι στη Hyundai και συγκεκριμένα ο Neuville πρέπει να σταματήσει τη κλάψα.

Παρακάτω η κατάταξη στο Ρεγκίνι και στο σύνολο του Ράλλυ Ακρόπολις έως τώρα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής:

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi

Citroen ELO: Το ηλεκτρικό concept που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο

Citroen

OMODA 5 SHS-H: Η ασφάλεια ως προτεραιότητα στην εποχή της ηλεκτροϋβριδικής

Featured

Το νέο Kia Stonic έρχεται ανανεωμένο στην Ελλάδα (Τιμές)

Featured