Σύνδεση

Goodyear

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ GOODYEAR DUNLOP ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Σε μια ειδική τελετή στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και μελών και βουλευτών όλων των πολιτικών κομμάτων, η Goodyear Dunlop Ελλάς βραβεύτηκε για το πρόγραμμα υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος που υλοποιεί.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού των Αγίων Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ευχαρίστησε την Goodyear Dunlop Ελλάς για τη διαρκή στήριξη του δύσκολου και εξαιρετικά απαιτητικού έργου που επιτελεί καθημερινά το Πυροσβεστικό Σώμα πριν τη παράδοση της  τιμητικής πλακέτας  στον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κύριο Νίκο Σπανό.

Μέχρι στιγμής η Goodyear Dunlop Ελλάς, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, έχει προσφέρει 5 σετ ειδικών ελαστικών (20 ελαστικά), επαναφέροντας στην ενεργό δράση βαρέα οχήματα μικτής χρήσης ενώ μετά το πέρας της τελετής βράβευσης παραδόθηκαν άλλα 4 σετ ελαστικών για βαρέα και ελαφρά οχήματα.

Με τη σειρά του ο Γενικός Διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς κύριος Νικόλαος Σπανός αφού ευχαρίστησε τους αρχηγούς και τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας ανέφερε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί ηθική αναγνώριση της προσφοράς μας και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Σκοπός της Goodyear Dunlop Ελλάς είναι να ενισχύει και να βρίσκεται κοντά στο Πυροσβεστικό Σώμα , παρέχοντας ελαστικά σε πυροσβεστικά οχήματα των οποίων τα ελαστικά τους χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. Πρωτοβουλίες σαν αυτή αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο των εταιριών σήμερα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα στην κρίση, στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στο ασαφές και συνεχόμενα μεταβαλλόμενο πλαίσιο να μπορεί κανείς να παραμένει προσηλωμένος σε στόχους όπως η προσφορά και η στήριξη προς κάθε φορέα που επιτελεί έργο για την κοινωνία».

Περικλής Στέφος

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo