Σύνδεση

Featured

Το Volvo XC90 ανανεώνεται έστω και ελαφρώς

Η σουηδική εταιρεία φρεσκάρει το μεγάλο της και ιδιαίτερα επιτυχημένο SUV, το XC90, χωρίς όμως να προχωρά σε κάτι παραπάνω από ένα τυπικό facelift. Έτσι οι σχεδιαστές της εστίασαν στη μάσκα και το σχεδιασμό των ζαντών, ενώ εμπλουτίστηκε, ως είθισται και η γκάμα των χρωμάτων.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό υπάρχουν καινούργια, ακόμα πιο ποιοτικά υλικά, νέα διαρρύθμιση καθισμάτων -στάνταρ η 7θέσια διάταξη και από κει και πέρα 6θέσια ή 4θέσια Excellence- καθώς και πλήρης υποστήριξη Android Auto.

Οι κινητήρες είναι οι ίδιοι απλά πλέον θα έχουν και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση και την επιβράδυνση. Πρόκειται ουσιαστικά για λειτουργία KERS, η οποία εξασφαλίζει σύμφωνα με τη Volvo έως kai 15% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Γιάννης Σκουφής

[ngg src=”galleries” ids=”4544″ display=”basic_thumbnail”] 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi

"