Σύνδεση

Featured

Volvo EX30: Έτοιμο για ντεμπούτο στις 7 Ιουνίου (video)

Στις 7 Ιουνίου το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volvo θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του, ενώ την ίδια μέρα, θα είναι διαθέσιμο και για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής.

Με το EX30 οι Σουηδοί στοχεύουν σε ένα νεανικό κοινό αφού θα είναι ελαφρώς πιο κόμπακτ σε διαστάσεις από το τωρινό XC40. Θα στοχεύει μεταξύ άλλων και στο Jeep Avenger.

Το EX30 πιθανότατα θα κατασκευάζεται στην Κίνα από την Geely και θα μοιράζεται την πλατφόρμα SEA και τα ίδια μηχανικά μέρη με μπαταρία 62 kWh. Στην βασική έκδοση το μοτέρ αποδίδει 272 ίππους και στην τετρακίνητη Brabus με τα δύο μοτέρ 428 άλογα.

Μείνετε συντονισμένοι: τις ερχόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μικρό SUV των Σουηδών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo