Σύνδεση

Lynk&Co

TO ΣΕΝΤΑΝ 03 ΤΗΣ LYNK & CO ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η Lynk & Co, η κινέζικη εταιρεία με το ασυνήθιστο όνομα είναι αυτή που ανήκει στον όμιλο της Geely και πριν από περίπου 1 χρόνο είχε παρουσιάσει στο Βερολίνο ένα SUV, με την κωδική ονομασία 01, που δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Τώρα η Lynk & Co θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Σαγκάης, που ξεκινά στις 21 Απριλίου, ένα σεντάν που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερο σχεδιαστικά και αυτές είναι οι πρώτες του φωτογραφίες. Η βάση του είναι το πλαίσιο της Volvo -ανήκει και αυτή στην Geely- που θα χρησιμοποιείται και στο XC40.

Lynk-Co-03 (4)

Το εσωτερικό το 03 έχει μια τυπική σύγχρονη εμφάνιση με μια μεγάλη οθόνη αφής και με έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει το νέο 3κύλινδρο σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα και υβριδική τεχνολογία plug-in τεχνολογία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον υβριδοποιημένο 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 2.000 κυβικών. Περισσότερα φυσικά θα ανακοινωθούν στην επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση της Σαγκάης.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi