Σύνδεση

Featured

AYTO EINAI TO NEO SUV ΤΗΣ LADA, ΤΟ XCODE, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15.000 ΕΥΡΩ

Η Lada, που όπως έχουμε γράψει ανήκει στον όμιλο Renault Nissan, δείχνει να προχωρά με τον εκσυγχρονισμό της γκάμας της. Έτσι στην πρόσφατη έκθεση της Μόσχας παρουσίασε το XCode, ένα πρωτότυπο SUV που ακολουθεί την πιο πρόσφατη αισθητική των μοντέλων της μάρκας με τη χαρακτηριστική διαμόρφωση των φτερών.

Φυσικά υπάρχουν και όλα εκείνα τα στοιχεία που θεωρούνται εκ των ουκ άνευ σε ένα σύγχρονο SUV που σέβεται τον εαυτό του, όπως οι ποδιές και τα λογής λογής προστατευτικά.

LADA-XCODE-CONCEPT (20)

Το XCode πάντως δεν δείχνει να απέχει και πολύ από την κανονική παραγωγή, κάτι που θα μπορούσε να γίνει το 2018. Άλλωστε η βάση υπάρχει και δεν είναι άλλη από το πλαίσιο του Dacia Duster, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν και οι κινητήρες του τελευταίου, ο 1.2Τ βενζίνης που θα αποδίδει 125 ίππους και ο 1.5 diesel του γαλλο- ιαπωνικού ομίλου. Παράλληλα θα υπάρχει και μια πιο φτηνή εισαγωγική έκδοση με έναν ατμοσφαιρικό 1.600 που θα αποδίδει 78 ίππους.

Όπως φαίνεται το εσωτερικό του Lada XCode θα έχει και μια οθόνη, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσης smartphones, ενώ μια πρώτη προσέγγιση για την τιμή εκκίνησης του την προσδιορίζει στις 14.500 ευρώ.

Γιάννης Σκουφής

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Σπύρος Μπάμπαλης

    01/09/2016 στις 17:43

    Συγχαρητήρια τέλειο, θαυμάσιο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Η Opel eξετάζει κινεζικό ηλεκτρικό SUV για την ευρωπαϊκή αγορά

Featured