Σύνδεση

Featured

Το νέο Opel Astra θα μπορούσε να έχει τρίθυρη σπορ έκδοση GTC;

Η Opel θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα την ενδιαφέρουσα νέα γενιά του Astra οι πωλήσεις της οποία θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022. Ταυτόχρονα στο στάδιο της εξέλιξης είναι η έκδοση στέισον του, που σύμφωνα με την ονοματολογία της μάρκας ονομάζεται Sport Tourer.

Φυσικά το νέο Astra στέισον θα διακρίνεται τόσο για το μεγάλο χώρο φόρτωσής του όσο και για τις πρακτικές λεπτομέρειες, ενώ το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις αμαξώματος. Π.χ. σαν την τρίθυρη GTC της 3ης γενιάς με τη δυναμική εμφάνιση.

Εδώ η απάντηση είναι αρνητική, καθώς τα τρίθυρα μοντέλα, ειδικά στη μικρή- μεσαία και τις μικρότερες κατηγορίες, είναι είδος εν ανεπάρκεια, καθώς η ζήτησή τους είναι εξαιρετικά μικρή.

Έτσι όσοι θέλουν κάτι πιο σπορ θα πρέπει να επιλέξουν είτε τις εκδόσεις GS Line του πεντάθυρου Astra είτε το GS όταν και αν παρουσιαστεί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo