Σύνδεση

F1

F1: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΗΣ RED BULL ΤΟ 2017

Η F1 συνολικά ψάχνεται για το μέλλον της, προκειμένου να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού και να δει τόσο την προσέλευση των θεατών στα Γκραν Πρι όσο και τα ποσοστά τηλεθέασης να αυξάνονται.

Βασικό συστατικό αυτής της «αναγέννησης» της Φόρμουλα 1 είναι φυσικά και τα μονοθέσια, τα οποία θα πρέπει να γίνουν πιο εντυπωσιακά και κυρίως πιο «κακά» και «αλήτικα» σε σχέση με τα νυν, που για πολλούς παρά είναι clean cut.

Φυσικά σε αυτήν την αναζήτηση της επόμενης μέρας πολλοί καταθέτουν τις απόψεις του και μεταξύ τους και ο Ολλανδός σχεδιαστής Andries van Overbeeke, ο οποίος παρουσίασε ένα πιθανό μονοθέσιο για την Red Bull και για το 2017. Ένα μονοθέσιο βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα που το κάνει να δείχνει ακόμα πιο κακό, ενώ αυτά που γυαλίζουν είναι τα λογότυπα των χορηγών –στη συγκεκριμένη περίπτωση της Red Bull.

Σε σχέση με τα νυν μονοθέσια αυτό εδώ είναι πιο κοντό και φαρδύ, τα λάστιχα, ειδικά τα πίσω, πιο φαρδιά, ενώ η φτερούγα πίσω κατεβαίνει αρκετά χαμηλά. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το εμπρός μέρος, τόσο λόγω των πιο ψηλά τοποθετημένων πτερυγίων όσο και λόγω των έντονων ακμών του design του.

Συνολικά η πρόταση του Ολλανδού σχεδιαστή δείχνει ενδιαφέρουσα και προς το σωστό δρόμο και μακάρι η πραγματικότητα της Φόρμουλα 1 να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση στο άμεσο μέλλον.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το νέο Toyota RAV4 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Η νέα ηλεκτρική BMW M3 θα είναι πανίσχυρη και high tech

BMW

Τα SEAT Ibiza & Arona 2026 στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζουν

Featured

Το νέο FIAT Panda Fastback θα έχει άλλη σχεδιαστική προσέγγιση

Featured