Σύνδεση

Featured

Suzuki Vitara: Ευχάριστη έκπληξη στο τεστ του ταράνδου; (Video)

Στο γνωστό τεστ απότομης αλλαγής πορείας (ή όπως έχει καθιερωθεί να το λέμε το τεστ του “ταράνδου”) που διενεργεί η ιστοσελίδα km77.com, το Suzuki Vitara αποδείχθηκε μία ευχάριστη έκπληξη.

Οι δοκιμαστές της ιστοσελίδας είχαν στην διάθεσή τους το mild hybrid Vitara των 130 ίππων με ελαστικά Continental EcoContact 5 διάστασης 215/55 R17.

Τα πρώτα περάσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με το Vitara να περνά εύκολα την διαδικασία με 74 χλμ/ώρα.

Η καλύτερη προσπάθεια έγινε με ταχύτητα εισόδου 75 χλμ/ώρα, επίδοση ιδιαίτερα εντυπωσιακή για την κατηγορία του και όχι μόνο.

Οι δοκιμαστές εντυπωσιάστηκαν με την ακρίβεια του τιμονιού και τον άψογο έλεγχο του αμαξώματος που δεν παίρνει μεγάλες κλίσεις.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, ακόμα και στις αποτυχημένες προσπάθειες με μεγαλύτερες ταχύτητες, το Vitara κατάφερνε να περνά με απόλυτο έλεγχο και προβλέψιμες αντιδράσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Νέος ΚΟΚ: Τι αλλάζει από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου – Ποια είναι τα νέα πρόστιμα

Featured

Citroen: Το νέο C3 απέκτησε και έκδοση βαν

Citroen

Πρεμιέρα ZEEKR στην Ελλάδα με 001, X και 7X – Πόσο κοστίζουν

Featured

Το χακάρισμα που «γονάτισε» τη Jaguar Land Rover

Featured