Σύνδεση

Volkswagen

Στοπ στα εργοστάσια του ομίλου Volkswagen

Τα εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων της VW σε πολλές πόλεις της Γερμανίας (Wolfsburg, Emden, Zwickau και Osnabrück) καθώς και τα εργοστάσια κατασκευής ανταλλακτικών που βρίσκονται στις πόλεις Kassel, Braunschweig και Salzgitter σταμάτησαν τη λειτουργία τους.

Το ίδιο συμβαίνει και σε εργοστάσια τόσο της Audi όσο και της Porsche και ο λόγος είναι ζητήματα λογισμικού και υπολογιστικών συστημάτων που παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια έδρα του ομίλου στο Wolfsburg.

Θέμα εξωτερικής επίθεσης στα συστήματα του ομίλου πρέπει, σύμφωνα με δηλώσεις υπευθύνων του ομίλου, να αποκλειστεί.

Ανάλογα θέματα είχε αντιμετωπίσει πάντως και η Toyota πριν από μερικές εβδομάδες και είχε αναγκαστεί να σταματήσει τη λειτουργία συνολικά 14 εργοστασίων της στην Ιαπωνία.  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot E-208 GTi: Η επιστροφή του θρύλου στην ηλεκτρική εποχή

Featured

Alfa Romeo: Στην Ελλάδα η Junior Intensa – Πόσο κοστίζει

Alfa Romeo

Nissan Qashqai e-POWER: Νέα γενιά εξηλεκτρισμού χωρίς πρίζα

Featured

Τα έκαναν… μαντάρα με τα ονόματα των ηλεκτρικών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ