Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΤ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο σκάφος σε σχήμα αυτοκινήτου (ήμαρτον!) είναι μια έμπνευση του σουηδικού στούντιο Gray Design και απευθύνεται –μάλλον- κατά κύριο λόγο σε όσους έχουν βρει (με κάποιον τρόπο) πολλά λεφτά και έχουν χάσει όλο τους το καλό γούστο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κοστίζει πολλά κι αυτό το Xhibionist –το όνομα άλλωστε τα λέει όλα- το κάνει και με το παραπάνω.

Υποψήφιοι πελάτες αρκετοί, από Άραβες δισεκατομμυριούχους μέχρι Ρώσους ολιγάρχες, ενώ σύμφωνα με το στούντιο το Xhibionist μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πλωτό εμπορικό κέντρο. Είτε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ως έκθεση αυτοκινήτων.

XHIBIONIST-2

Άλλωστε το στούντιο Grey Design έχει σχεδιάσει και αυτοκίνητο. Σε σχήμα θαλαμηγού φυσικά για να μη χαλάσει η σχεδιαστική ταυτότητα… Ίσως και το γούρι, που σίγουρα θα τους χρειαστεί και με το παραπάνω.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi