Σύνδεση

MOTO

3o SCOOTER MOTO FESTIVAL ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Scooter Festival ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανοίξει τις πύλες του σε κοινό και εκθέτες, στις αρχές Απριλίου.

Το επιτυχημένο Festival, που θα γίνει και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, φέρνει πολλά και καλά νέα. Κατ΄αρχήν, ο νέος του τίτλος, που περιλαμβάνει και τη λέξη Moto, πράγμα που –εύλογα- σημαίνει ότι φέτος θα δούμε ακόμα περισσότερα scooter αλλά και ακόμα περισσότερες μοτοσυκλέτες, μιας και το 2014 βρίσκει τις περισσότερες εταιρίες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα.

Οι αλλαγές δεν σταματούν μόνο στην ονομασία, καθώς η διοργανώτρια εταιρία θα αυξήσει εφέτος τη διάρκειά του φεστιβάλ κατά μία μέρα (από Παρασκευή 4 έως και Δευτέρα 7 Απριλίου) στοχεύοντας να αυξήσει την επισκεψιμότητα, σε παραπάνω από 40.000 επισκέπτες!

Αναβαθμισμένο είναι και το πρόγραμμα δημοσιότητας που θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα Μέσα του χώρου, παράλληλα με εκτεταμένη  χρήση των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το κοινό, μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, όπως τις προβολές περίπου 20 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα τη μοτοσυκλέτα, θεματική έκθεση σύγχρονων μοτοσυκλετών με Vintage design, Ηλεκτροκίνηση, Σεμινάρια Τεχνικής και Ασφαλούς οδήγησης και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

Για φέτος, ο χώρος θα διαθέτει μόνιμο stage 120 τ.μ. με πλήρη εξοπλισμό, στο οποίο οι εταιρίες θα μπορούν να παρουσιάζουν show με επίδειξη νέων μοντέλων σε καθημερινή βάση.

Την επικοινωνία του Scooter Moto Festival έχει αναλάβει η Διαφημιστική εταιρεία Adjust Lane, ενώ την διοργάνωση, η εταιρεία Demand.

Πηγή Demand

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Honda Dream Offers για το ZR-V

Honda

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi